RO | EN
ACASA

ROCHII DE MIREASA
ROCHII DE COCKTAIL
Lumea Noastra
Contact
Programari
ROEN

Confidentialitate

 

Bridalstudio.ro se angajeaza sa nu transmita datele utilizatorului către terți și să le utilizeze numai pentru stabilirea contactului cu clienții săi și informarea acestora despre anumite aspecte legate de funcțiile site-ului și de ofertele acestuia.

Compania va păstra datele cu caracter personal și le va folosi cu scopul de a informa utilizatorii contului lor pe www.bridalstudio.ro, starea și evoluția comenzilor lor, precum și pentru evaluarea bunurilor și serviciilor oferite.
Bridalstudio.ro poate notifica utilizatorii cu privire la ofertele lor curente prin buletine informative săptămânale și poate trimite felicitări, carduri cadou sau alte mesaje speciale.
Bridalstudio.ro nu promovează SPAM. Orice utilizator care a furnizat o adresă de e-mail explicit pe www.bridalstudio.ro poate alege ca adresa sa să fie ștearsă din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu doresc să primească newsletter-ul săptămânal, se pot dezabona accesând Contul meu, secțiunea Informații personale sau utilizând linkul din partea de jos a buletinului informativ Bridalstudio.ro pe care l-au primit prin e-mail.

Pentru mai multe informații, asistență, notificări și reclamații, trimiteți-ne un e-mail pe info@bridalstudio.ro.

Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te